A-wing Starfighter™

75275
18+
1673
1
K: 27cm, L: 26cm, S: 42cm

Palauta mieleen kohtaukset tunnetusta elokuvasta Star Wars: Jedin paluu tämän upean Ultimate Collector Series LEGO® A-Wing Starfighter (75275) setin avulla. Virtaviivainen, nuolenpäänmuotoinen tähtihävittäjä on toteutettu kauniisti LEGO palikoilla. Fanit arvostavat aitoja yksityiskohtia, kuten kääntyviä lasertykkejä ja toukokuun 2020 uutuusohjaamoa, jonka kuomun voi irrottaa.

Kerää ihailevat katseet

Tämä malli on sopiva rakennushaaste 18 vuotta täyttäneille, ja sen voi rakentaa joko yksin tai yhdessä ystävien ja perheen kanssa. Setti sisältää esittelyjalustan, tietokyltin ja A-Wing Starfighter -tähtihävittäjän lentäjän minihahmon. Tutustu myös muihin keräilymalleihin, joita ovat Iskusotilaan kypärä (75276) ja Boba Fett -kypärä (75277).

Jännitystä kihisevä universumi!

The LEGO Group on luonut palikoista rakennettavia versioita kaikkien tuntemista Star Wars™ -universumin tähtialuksista, kulkuneuvoista, tapahtumapaikoista ja hahmoista jo vuodesta 1999. LEGO Star Wars on suosituin teemamme, ja se sisältää rakennussarjoja, jotka sopivat syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahjoiksi kaikenikäisille faneille.

  • Rakenna kaikkien aikojen ensimmäinen, vaikuttava LEGO® Ultimate Collector Series versio A-Wing Starfighter -tähtihävittäjästä (75275), joka on tuttu elokuvasta Star Wars: Jedin paluu ja sisältää tammikuun 2020 uutuusohjaamon, jonka kuomun voi irrottaa.
  • Setti sisältää myös esittelyjalustan, tietokyltin ja A-Wing Starfighter -tähtihävittäjän lentäjän minihahmon – jotka täydentävät tämän huomiota herättävän Star Wars -keräilymallin.
  • LEGO® setti A-Wing Starfighter kuuluu Star Wars™ Ultimate Collector Series (UCS) -sarjaan. Tutustu myös loistaviin keräilymalleihin Iskusotilaan kypärä (75276) ja Boba Fett -kypärä (75277).
  • LEGO® Star Wars™ A-Wing Starfighter keräilymalli on 27 cm korkea, 42 cm pitkä ja 26 cm leveä. Se herättää varmasti huomiota kotiin tai toimistoon esille asetettuna.

Jätä kommentti