Star Wars AT-AT -setti: Pakkohankinta kaikille Star Wars -keräilijöille!

75313
18+
6785
9
62 cm korkea, 69 cm pitkä ja 24 cm leveä

AT-AT (All Terrain Armored Transport) teki ensiesiintymisensä Imperiumin vastaisku -elokuvassa, kun se ilmestyi Hothin jääplaneetalla taistelun aikana valmiina hyökkäämään kapinallisten joukkoja vastaan. Mitään vastaavaa ei ollut koskaan ennen nähty, kun galaktisen imperiumin maajoukot käyttivät AT-AT:n jättimäistä kokoa kukistaakseen kapinalliset ja lopulta tuhotakseen Echo-tukikohdan.

Tämä uusi LEGO-setti on massiivisen kokoinen ja kunnioittaa elokuvan jättimäisiä kulkuneuvoja. Siinä on 6785 osaa, liikkuva pää, pyörivät tykit, säädettävät jalat ja sivupaneelit, jotka avautuvat paljastaen sisätilat, jossa yksityiskohtia riittää.

Lisäksi setissä on yhdeksän minihahmoa ja lisätarviketta, mukaan lukien Luke Skywalker (sekä köysi, jotta fanit voivat luoda kuuluisan kohtauksen, jossa hän heiluu AT-AT:n alapuolelta yrittääkseen estää hyökkäyksen), kenraali Veers, kaksi AT-AT-kuljettajaa, Snowtrooper-komentaja ja neljä Snowtrooperia ja paljon muuta! Ajoneuvoon mahtuu myös armeija Snowtrooper-minihahmoja – yhteensä 40 kpl.

Pakkohankinta kaikille omistautuneille Star Wars -faneille! Setin on suunnitellut legendaarinen LEGO Design Master Henrik Andersen. Itsensä Andersenin sanoin: “Megakokoinen LEGO Star Wars AT-AT -setti on se, jota kaikki ovat odottaneet, ja on ollut jännittävää herättää tämä odotettu rakennelma henkiin. AT-AT on tekninen mestariteos. Olemme saaneet mukaan runsaasti yksityiskohtia, jotka tarjoavat tuntikausia hauskaa sekä LEGO- että Star Wars -faneille.”

Setti on osa Ultimate Collector -sarjaa, joka sisältää myös LEGO Star Wars UCS Millennium Falcon -setin, LEGO Star Wars UCS A-siipisarjan ja äskettäin julkaistun LEGO Star Wars UCS Republic Gunship -sarjan.

Setti sisältää 9 minihahmoa, jotka perustuvat seuraaviin Star Wars -hahmoihin: Luke Skywalker, kenraali Veers, kaksi AT-AT-kuljettajaa, Snowtrooper-komentaja ja neljä Snowtrooper-minihahmoa

Jätä kommentti