LEGO® Harry Potter™ Viistokuja 

75978
16+
5544

LEGO® Harry Potter™ Viistokuja on pienoismalli yhdestä Lontoon taianomaisimmista ostoskaduista Harry Potter -elokuvien faneille.

Kaikkien tuntemat kaupat täynnä elokuvien aitoja yksityiskohtia: Yli metrin leveä malli vangitsee kuhisevan taikatarvikekujan koon ja tunnelman. Upeiden julkisivujen takana on kiinnostavia sisustuksia ja tuttuja hahmoja. Tutki taikasauvoja Ollivandersilla™, käväise Säilä & Imupaperi -kirjakaupan kirjaesittelyssä kuulemassa mitä Gilderoy Lockhart™ kertoo, osta taikajuomaa Weasleyn Welhowitsit -kaupasta ja tutustu Scribbulus™-kirjoitusvälineisiin ja huispaustarvikkeisiin, Qaino Vahvahqon jäätelöbaariin ja Päivän profeetta -sanomalehteen.

Upeita keräiltäviä rakennusleluja LEGO mallien ja lelusettien kattavasta valikoimasta löytyy loputtomasti mielikuvituksellista hupia Harry Potter -maailman faneille. Valmiit mallit keräävät katseet myös koristeina.

  • Suurikokoinen LEGO® Harry Potter™ Viistokuja (75978) sisältää kaiken tarvittavan Lontoon maagisimman ostoskadun rakentamiseen. Se soveltuu 16 vuotta täyttäneille Harry Potter -faneille.
  • Viistokujalta löytyvät Ollivandersin™ taikasauvakauppa, Scribbulus™-kirjoitusvälineet, hienot huispausvarusteet, Qaino Vahvahqon jäätelöbaari, Säilä & Imupaperi -kirjakauppa, Weasleyn Welhowitsit ja Päivän profeetan toimituksen julkisivu.
  • Harry Potter™ -elokuvista tuttujen autenttisten tarvikkeiden ja tuttujen minihahmojen avulla on helppo rakentaa elämää kuhiseva malli, jossa voi keksiä aina uusia tarinoita.
  • Tämä rakennussetti on mahtava joulu- ja syntymäpäivälahja 16 vuotta täyttäneille Harry Potter™ -faneille
  • 29 cm korkea, 102 cm leveä ja 13 cm syvä LEGO® Harry Potter™ Viistokuja on kattoja myöten täynnä aitoja yksityiskohtia.
  • LEGO® Harry Potter™ setit sisältävät suosituista elokuvista tuttuja suosikkihahmoja, huikeita ominaisuuksia ja tuttuja paikkoja. Ne ovat toivelahjoja kaikille, jotka haluavat herättää elokuvien taian eloon.

Jätä kommentti