Kuolemantähden jätepuristin ‑dioraama

75339
18+
802
6
10 cm korkea, 22 cm levea, 15 cm syvä

Star Wars: Uusi toivo elokuvasta tuttu legendaarinen kohtaus Kuolemantähden jätepuristin ‑dioraama (75339)! Setti on täynnä aitoja yksityiskohtia, kuten liikkuvat seinät ja dianogan pää. Laita iskusotilaiksi pukeutuneet Luke Skywalker ja Han Solo sekä prinsessa Leia ja Chewbacca Jätepuristimen 3263827:n sisälle. C-3PO ja R2-D2 yrittävät kytkeä jätepuristinta pois päältä kytkimistä. Täydennä rakennelma Han Solon nokkelalla sutkauksella ”One thing’s for sure. We’re all gonna be a lot thinner.”

Kiinnostava rakennuselämys

Ilahduta itseäsi tai anna lahjaksi Star Wars™ trilogian faneille ja kokeneille LEGO® rakentajille. Setti sisältää vaiheittaiset ohjeet, jotka opastavat monimutkaisessa rakennelmassa.

Galaksin täydeltä riemua

Kaikki sai alkunsa kauan sitten kaukaisessa galaksissa, ja nyt saaga jatkuu olohuoneessasi LEGO Star Warssettien parissa. Tutustu aikuisille suunnattujen settien huikeaan valikoimaan ja muihin, ikimuistoisia hetkiä esittäviin rakennettaviin dioraamoihin.

  • 6 suosittua hahmoa herättävät rakennelman eloon – Mukana 6 LEGO® minihahmoa – Luke Skywalker ja Han Solo sotilaiksi pukeutuneina, prinsessa Leia, Chewbacca ja C-3PO – sekä R2-D2-droidin LEGO-hahmo
  • Näyttävä koriste – Rakennettava Star Wars™ keräilymalli on 10 cm korkea, 22 cm leveä ja 15 cm syvä
  • Kaukaisesta galaksista kotisi koristeeksi – Aikuisille suunnatut LEGO® Star Wars™ setit ovat nappivalinta kaltaisillesi harrastajille, jotka kaipaavat hauskoja, rentouttavia ja luovia elämyksiä

Jätä kommentti