Super Mario 64™ kysymysmerkkikuutio

71395
18+
2064
10
K: 18 cm, L: 18 cm P: 18 cm

LEGO® Super Mario 64™ kysymysmerkkikuutio ja sen rakentaminen saa mieleen mukavia muistoja. Super Mario 64 ‑videopelin julkaisusta on kulunut 25 vuotta. Setti sisältää palikoista rakennettavan ? -kuution, jonka sisältä paljastuu pelistä tuttuja, heti tunnistettavia tasoja: Prinsessa Peachin linna, Bob-omb-taistelukenttä, Cool, Cool Mountain ja Lethal Lava Trouble. Sisältää myös 10 pelistä tuttua hahmoa mikrohahmoina. Niillä on kiva leikkiä videopelistä tutussa yksityiskohtaisessa ympäristössä.

LEGO Super Mario sarjaan kuuluu kaksi aloitusrataa, laajennussarjoja ja tehostuspakkauksia, joiden avulla rakentajat voivat laajentaa pelielämystään, toteuttaa uudenlaisia rakennelmia ja keksiä uusia tasoja.

  • Juhlista Super Mario 64™ ‑videopeliklassikkoa LEGO® tyyliin palikoista rakennettavalla ?-kuutiolla (71395), joka sopii koriste-esineeksi tai interaktiivisiin leikkeihin.
  • Mukana 10 LEGO® Super Mario™ mikrohahmoa: Mario, Yoshi, prinsessa Peach ja kuningas Bob-omb sekä Chain Chomp, Big Bully, Mr. I, Lakitu, pingviini ja vauvapingviini.
  • ? -kuutio on 18 cm korkea, leveä ja syvä, ja sen sisällä on 4 yksityiskohtaista Super Mario 64™ ‑pelin tasoa: Prinsessa Peachin linna, Bob-omb-taistelukenttä, Cool, Cool Mountain ja Lethal Lava Trouble.
  • Interaktiivisiin leikkeihin tarvitaan aloitusradan 71360/71387 (myydään erikseen) LEGO® Mario™ tai LEGO® Luigi™ hahmo. Kerää 10 piilotettua voimatähteä ja paljasta yllätysreaktioita ja paljon muuta.
  • Keräilysarjan 2 064-osainen LEGO® rakennussetti on upea syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja Super Mario 64™ ‑faneille, videopelifaneille ja retroilun ystäville.
  • Setti sisältää vaiheittaiset rakennusohjeet, joten myös LEGO® Super Mario™ fanit, joille LEGO setit eivät ole tuttuja, nauttivat rakentelusta itsevarmalla otteella.
  • Tämä LEGO® Super Mario™ setti kuluu luovista harrasteprojekteista nauttiville aikuisille suunnattujen ensiluokkaisten LEGO rakennussarjojen kokoelmaan.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten ne kiinnittyvät toisiinsa helposti ja varmasti kestäviksi rakennelmiksi.
  • LEGO® rakennuspalikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Jätä kommentti