Tasavallan tulitukialus

75309
18+
3292
2
K: 33cm, L: 74cm, S: 68cm

Muistele Geonosiksen eeppistä taistelua Star Wars: The Clone Wars -sarjassa tämän Ultimate Collector Series -sarjan rakennettavan Tasavallan tulitukialuksen (75309) pienoismallin avulla. Matalan korkeuden hyökkäyskuljetusaluksen (LAAT) aidot yksityiskohdat on toteutettu tyylikkäästi LEGO® palikoista: mukaan lukien lentäjien ohjaamot, esiin nousevat pallomaiset tykkitornit, 2 päällä olevaa tykkiä, superpitkät siivet, avattavat sivut ja takalastiluukku ja sisätilojen yksityiskohdat.

LEGO fanien ykkösvalinta

LEGO fanit äänestivät tämän upean rakennettavan pienoismallin Ultimate Collector Series -sarjan setiksi. Mukana on esittelyjalusta, tietokyltti sekä kloonisoturien komentajan ja Mace Windun LEGO minihahmot. Vaiheittaisten ohjeiden avulla voit uppoutua rakennushaasteeseen ja nauttia hauskasta ja luovasta prosessista.

Vaikuttava lahja

Tämä aikuisille suunnattujen LEGO Star Wars™ rakennussarjojen kokoelmaan kuuluva laadukas setti on erityinen lahja sinulle itsellesi, Star Wars -harrastajille tai innokkaille LEGO faneille.

  • Nauti laatuajasta rakentamalla kaikkien aikojen ensimmäinen Ultimate Collector Series -versio Tasavallan tulitukialuksesta (75309) sellaisena kuin se nähtiin Geonosiksen taistelussa Star Wars: The Clone Wars -sarjassa.
  • Tässä rakennettavassa pienoismallissa on paljon aitoja yksityiskohtia, kuten 2 lentäjien ohjaamoa, esiin nousevat pyöreät tykkitornit, 2 tykkiä, superpitkät siivet sekä avattavat sivut ja takalastiluukku.
  • Esittelyjalustassa on tietokyltti ja tilaa 2 mukana olevalle LEGO® Star Wars™ minihahmolle: kloonisoturien komentajalle, jolla on sädease, ja valomiekkaa kantavalle Mace Windulle.
  • LEGO® fanit äänestivät verkkoäänestyksessä Star Wars™ Tasavallan tulitukialuksen ykkösvalinnakseen seuraavaksi Ultimate Collector Series (UCS) -setiksi. Joten yleisön toiveesta, tässä se on!
  • Tämä LEGO® Star Wars™ keräilykohde on jalustoineen 33 cm korkea, 68 cm pitkä ja 74 cm leveä. Siitä saa myös näyttäviä valokuvia, joita on mukava esitellä.
  • Tämän 3 292-osaisen rakennussarjan mukana on kuvitetut vaiheittaiset ohjeet, joten myös LEGO® settien parissa aloittelevat Star Wars™ -fanit suoriutuvat monimutkaisesta rakennelmasta itsevarmalla otteella.

Jätä kommentti