Tulossa pian: LEGO Technic BMW M 1000 RR

LEGO Technic julkaisee katu- ja kilpamoottoripyörä LEGO Technic BMW M 1000 RR -setin. Tämä uskomattoman yksityiskohtainen 1:5 mittakaavan setti on uskollinen kopio huippunopeasta ja teknisesti edistyksellisestä BMW M 1000 RR -moottoripyörästä.

Setti on LEGO Technicin ja BMW Motorradin uusin yhteistyöprojekti, ja se antaa faneille mahdollisuuden omistaa kaikkien aikojen ensimmäinen BMW ‘M’ -moottoripyörä; Perinteikkäältä valmistajalta, joka itsessään on synonyymi moottoriurheilulle ja tekniselle yksityskohtaiselle huippuosaamiselle.

LEGO Technic BMW M 1000 RR:ssä on useita ominaisuuksia, mikä tekee siitä teknisesti ja esteettisesti upean. Näitä ovat uusi ja täysin toimiva kolmivaihteinen vaihteisto, etu- ja takajousitus, etuohjaus, kultaketju, kolme erilaista kojelautavaihtoehtoa ja painettu tuulilasi. Puhdasta nautintoa varten suunniteltu sarja sisältää myös kilpatelineen ja esittelylevyn.

Tarkkuus ei rajoitu suunnittelun yksityiskohtiin. 1920 osasta koostuva setti on tehty seuraamaan todellista moottoripyörää, mikä antaa faneille näkymän BMW:n omista tuotantoprosesseista.

LEGO Groupin suunnittelija Samuel Tacchi kommentoi: “On ollut hauskaa päästä BMW Motorradin merkittävän mallin ihon alle. On syy, miksi pyöräilijäyhteisö rakastaa näitä kauniisti muotoiltuja moottoripyöriä, ja olemmekin varmoja, että versiomme on voittaja, kuten oikea versionsa.

”Setissä on todella autenttinen muotoilu, siinä on toimivia mutta monimutkaisia ​​osia, se tarjoaa haastavan rakenteen ja on visuaalisesti upea. Se on myös kaikkien aikojen suurin LEGO Technic -pyöräsetti, ja tiedämme, että rakennuskokemus on yhtä koukuttava kuin veisi aidon asian radalle.

Ralf Rodepeter, BMW Motorradin tuotejohtaja kommentoi: ”Kun BMW Motorradin johto julkisti kaikkien aikojen ensimmäisen M-sarjan moottoripyörän BMW M 1000 RR:n, kaikki tiesivät, että lopputuloksesta tulee jotain erityistä. Samalla tavalla LEGO Technic -tiimi tajusi, että vaatisi jotain ennennäkemätöntä kunnioittaakseen M RR:lle. Tuloksena on sekä moottoripyörä että Technic-malli, jotka ovat alansa huippua.

LEGO M 1000 RR -sarja tulee myyntiin LEGO-myymälöissä ja osoitteessa www.LEGO.com/BMW 1. tammikuuta 2022 ja muissa jälleenmyyjissä 1. maaliskuuta 2022.

LEGO Technic BMW M 1000 RR (42130)

  • Uusi ja täysin toimiva vaihteisto (3 vaihdetta + vapaa)
  • Etu- ja takajousitus
  • Kultainen ketju
  • Kolme erilaista näytön kojelautavaihtoehtoa
  • Tuulilasi painetuilla kuvioilla
  • Mukana kilpailuteline ja esittelyalusta
  • Hinta: 199,99 €

Jätä kommentti